Cape Saint Blaize Negroni Gin Cocktail
Een diep oranje cocktail die smaakt naar kruiden en zoethoutwortel met zoete en fruitige tonen!
Laten we eens kijken wat je nodig hebt...
Cocktailuitrusting
Cocktailmengglas - Een mengglas gebruiken om een mengsel te roeren Met een cocktail in plaats van te schudden kunt u de textuur en viscositeit behouden terwijl u de hoeveelheid verdunning onder controle houdt.
Barlepel - Een barlepel heeft een lange steel lepel gebruikt in de bartending voor het mixen en in laagjes aanbrengen van zowel alcoholische als niet-alcoholische mixdrankjes. De lengte zorgt ervoor dat hij de bodem van de hoogste kan of beker kan bereiken om ingrediënten rechtstreeks in het glas te mengen.
Schilmesje - Een schilmesje is eigenlijk een minimesje met een klein mesje dat grotere veelzijdigheid en precisie biedt. Schilmessen zijn ideaal voor het schillen en bereiden van citrusvruchten en andere garnituren.
Julep Zeef - Julep-zeefjes zijn zo genoemd vanwege hun oorspronkelijke doel: ze zijn ontworpen om door de drinker in hun glas te worden geplaatst om het gemalen ijs en de munt tegen te houden terwijl ze hun drankje drinken Munt Juleps.
Ingrediënten voor de Negroni-cocktail
IJs – Een ijsbol of groot ijsblokje heeft de voorkeur voor dit drankje.
Cape Saint Blaize Classic Gin.
Campari – Heeft een bittere smaak met wat citrussmaken en kruidige tonen, zoals kruidnagel en kaneel.
Zoete vermout – Een wijn die is gearomatiseerd met een assortiment plantaardige producten.
Garnering
Verse sinaasappelschil – De buitenste laag van de bekende schil als de flavedo. Deze laag bevat veel natuurlijke oliën die vol of smaakvol zijn.
Hoe je de Negroni Gin-cocktail maakt
1. Vul je cocktailmixglas met ijs.< /span>
2. Voeg 25 ml Cape Saint Blaize Classic Gin toe, 25 ml Campari en 25 ml Zoete Vermout in het mengglas.
3. Roer tot je mengglas koud wordt aanraken.
4. Zeef je cocktail door een julepzeef boven een ijsbol of grote kubus in een beker.
5. Garneer, serveer en geniet! >
Tips en trucs van Leroy
· IJsvoorkeur - Bol of grote kubus
· Voorkeur glaswerk - Tumbler p>
· Gebruik voor een minder bittere en eerder zoetere Negroni Aperol in plaats van Campari.
· Proef voor het serveren en pas indien nodig aan.