Cape Saint Blaize ouderwetse gin-cocktail
Het is alles wat je leuk vindt aan gin, verpakt in een verrassend misleidende 'whisky'-cocktail! span class="S1PPyQ white-space-prewrap">
Laten we eens kijken wat je nodig hebt...
Cocktailuitrusting
Cocktailmengglas - Een mengglas gebruiken om een mengsel te roeren Met een cocktail in plaats van te schudden kunt u de textuur en viscositeit behouden terwijl u de hoeveelheid verdunning onder controle houdt.
Barlepel - Een barlepel heeft een lange steel lepel gebruikt in de bartending voor het mixen en in laagjes aanbrengen van zowel alcoholische als niet-alcoholische mixdrankjes. De lengte zorgt ervoor dat hij de bodem van de hoogste kan of beker kan bereiken om ingrediënten rechtstreeks in het glas te mengen.
Julep Strainer - Julep-strainers worden zo genoemd vanwege hun Oorspronkelijk doel – ze zijn zo ontworpen dat de drinker ze in hun glas kan doen om het gemalen ijs en de munt tegen te houden terwijl ze hun Mint Juleps drinken.
Ingrediënten voor de ouderwetse cocktail
IJs – Een ijsbol of groot ijsblokje heeft de voorkeur voor dit drankje.
Cape Saint Blaize Oceanic Gin.
Eenvoudige kaneelsuikersiroop – Dit voegt de juiste hoeveelheid toe kruidige kaneelzoetheid voor de cocktail. Voor een minder zoete drank kun je minder eenvoudige siroop gebruiken.
Angostura Bitters – Een geconcentreerde bitters (kruidenalcoholisch preparaat) op basis van gentiaan, kruiden en specerijen.
Garnering
Fris Oranjeschil – De buitenste laag van de schil die bekend staat als de flavedo. Deze laag bevat veel natuurlijke oliën die vol of smaakvol zijn.
Cinnamon Quill – Stick of twee< /p>
Hoe je de ouderwetse gin-cocktail maakt
1. Voeg 50 ml toe Cape Saint Blaize Oceanic Gin a> ,25 ml Kaneelsuikersiroop en 3 x Dashes Angostura Bitters in je mengglas.
2. Vul het mengglas met ijs. span>
3. Roer je cocktail ongeveer 10 seconden door om te koelen en meng alle ingrediënten.
4. Zeef je cocktail door een julepzeef boven een ijsbol of grote kubus in een beker.
5. Garneer, serveer en geniet! >
Kaneelsuikersiroop
Eenvoudige siroop is een vloeibare zoetstof die wordt gemaakt door suiker in water op te lossen. Eenvoudige siroop verspreidt de zoetheid gelijkmatig over dranken van elke temperatuur, waardoor het een belangrijk onderdeel is van veel ijskoude drankjes en cocktails.
Zo maak je eenvoudige kaneelsuikersiroop:
1. Combineer gelijke hoeveelheden water en kristalsuiker in een pan en roer om te combineren.
2. Voeg 2 kaneelkleurige stekels toe< /p>
3. Breng aan de kook en roer slechts een tijdje enkele minuten tot de suiker is opgelost.
4. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.< /span>
5. Bewaren in een luchtdichte verpakking voor maximaal 3 personen weken.
Tips en trucs van Leroy
· Vlam de sinaasappelschil over je glas voordat je erin valt , dit accentueert de sinaasappelessentie in de cocktail.
· IJsvoorkeur - Bol of grote kubus
· Voorkeur glaswerk - Whiskey Tumbler< /p>
· Proef voor het serveren en pas indien nodig aan.