Cape Saint Blaize Ananas Margarita Gin Cocktail
Dit is een tropische variant op de klassieker!
Laten we eens kijken wat je nodig hebt...
Cocktailapparatuur
Cocktailshaker - Een must-have in je gereedschapskist en gebruikt voor de meeste cocktails. Het fungeert als een gesloten vat waarmee u ingrediënten snel en grondig kunt mengen en tegelijkertijd de drank kunt koelen.
Hawthorne zeef - Een Hawthorne zeef bestaat uit een platte schijf waaraan een spiraalveer is bevestigd. De veer vangt grote stukken of stukjes ijs en andere vaste ingrediënten op, zoals verward fruit of muntblaadjes. Gebruikt in combinatie met een cocktailshaker.
Ingrediënten voor de Ananas-Margarita-cocktail
Cape Saint Blaize Oceanic Gin.
Triple Sec – Triple sec is een likeur met sinaasappelsmaak dat zijn oorsprong vindt in Frankrijk, met boventonen van citrus en aromatische Curaçaose sinaasappelschillen.
Eenvoudige suikersiroop – Dit voegt de juiste hoeveelheid zoetheid toe naar de cocktail. Het limoensap is scherp, dus je hebt de eenvoudige siroop nodig om de smaken in evenwicht te brengen. Voor een minder zoete drank kun je minder eenvoudige siroop gebruiken.
Citroensap – Een klein beetje om deze cocktail op te fleuren smaakprofiel.
Ananassap – Ananassap heeft van nature een zoete maar zure smaak smaak. Het is het gezondst om ananassap te kiezen dat geen toegevoegde suikers bevat. Mensen kunnen thuis ananassap maken om er het meeste voedingsvoordeel uit te halen.
Garnering
Ananas – Schijfje of wig p>
Hoe je de Ananas-Margarita Gin-cocktail maakt
1. < /span>37,5 ml toevoegen Cape Saint Blaize Oceanic Gin, 12,5 ml Triple Sec, 25 ml Simple Suikersiroop, 25 ml citroensap en 25 ml ananassap in je cocktailshaker.
2. Vul het veld shaker met ijs.
3. Schud je cocktail ongeveer 10 seconden laten afkoelen en alle ingrediënten mengen.
4. Belast uw cocktail door een Hawthorne-zeef in uw cocktailglas.
5. Garnering, serveren en genieten!
Eenvoudige suikersiroop
Eenvoudige suikersiroop is een vloeibare zoetstof die wordt gemaakt door suiker in water op te lossen. Eenvoudige siroop verspreidt de zoetheid gelijkmatig over dranken van elke temperatuur, waardoor het een belangrijk onderdeel wordt van veel ijskoude drankjes en cocktails.
Hoe je eenvoudige suikersiroop maakt
1. Combineer gelijke hoeveelheden water en kristalsuiker in een pan en roer om te combineren.
2. Breng aan de kook en roer slechts een tijdje enkele minuten tot de suiker is opgelost.
3. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen. /span> 4. Bewaren in een luchtdichte verpakking voor maximaal 3 personen weken. Tips en trucs van Leroy · Gebruik een gekoeld glas.· /p>
· Geen ijs nodig voor deze cocktail. · Voorkeur glaswerk - Margarita-glas< /p>
· Rand je glas met limoen en vervolgens zout als garnituur toegevoegd voordat de cocktail wordt geschonken. · Je kunt wat gekoeld jalapeño toevoegen voor een vleugje specerijen. · Proef voor het serveren en pas indien nodig aan.